Mam ochote na obszycie kierownicy skórą ale nie daje mi spokoju jedna sprawa (jeśli było a ja źle szukałem to podpowiedzcie, gdzie). Mianowicie część obszywających robi to w taki sposób, że ramiona kierownicy w części tylnej (tzn. od licznika a nie od siedzenia kierowcy) obszywają metodą oszczędnościową. Robią to metodą wstawiania tam (wszywania, wklejania) dodatkowych łatek. Rozumiem, że może to być taniej ale szlag będzie mnie trafiał gdybym miał świadomość, że tak mam mimo, że być może tej części kierownicy nie widać.
Jako, że w tym wątku jest dość duża ilość zaprezentowanych wykonawców (z allegro i nie tylko), a nikt nie robił zdjęcia od strony która mnie interesuje, to cieszyłbym się, gdybyście mogli chociaż napisać, czy na tylnych stronach waszych kierownic jest tak samo jak na przednich.
Tzn czy szew biegnie jako przedłużenie szwu normalnego, w płaszczyźnie łaczenia "tyłu" z "przodem" ?
Pomogłoby mi to znacznie w wyborze wykonawcy
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
Jako, że w tym wątku jest dość duża ilość zaprezentowanych wykonawców (z allegro i nie tylko), a nikt nie robił zdjęcia od strony która mnie interesuje, to cieszyłbym się, gdybyście mogli chociaż napisać, czy na tylnych stronach waszych kierownic jest tak samo jak na przednich.
Tzn czy szew biegnie jako przedłużenie szwu normalnego, w płaszczyźnie łaczenia "tyłu" z "przodem" ?
Pomogłoby mi to znacznie w wyborze wykonawcy
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
Komentarz